اطلاعيه اطلاعيه .

اطلاعيه

مهاجرت به انگلستان تازه ترين راه

اقامت ازطريق تاسيس كسب و كار و كار آفريني
متقاضيان مهاجرت به انگلستان در گروه كار آفريني بايد بتوانند حداقل مبلغ دويست هزار پوند از سرمايه خود را به انگليس انتقال دهند. متقاضيان مهاجرت به انگلستان در اين گروه نيازي به ارائه مدارك اشتغال, دعوت به كار يا پيشنهاد شغلي نداشته و بايد پس از ثبت شركت تجاري در انگلستان نسبت به انجام فعاليت هاي تجاري, بازرگاني و اقتصادي مطابق قانون تجارت در بريتانيا اقدام نمايند .
شرايط لازم جهت اخذ اين ويزا بدين صورت مي باشد: 
1- حداقل دارايي 200000 پوند 
2- تامين هزينه هاي زندگي خانواده 
3- تسلط به زبان انگليسي در حد ايلتس 4 (هيچ مهارتي نبايد كمتر از 4 باشد)
4- توانايي مديريت يك كسب و كار در بريتانيا 
5- داشتن يك طرح تجاري بسيار خوب جهت اجرا در انگلستان
6- كسب 95 امتياز از سيستم امتياز بندي برنامه كار آفريني

پروسه اقامت
اين نوع ويزا يك ويزاي اقامتي موقت 40 ماهه است كه به متقاضي اصلي و همسر و فرزندان زير 18 سال يا 18 الي 21 سال وي كه از نظر مالي وابسته هستند تعلق مي گيرد.
مبلغ دويست هزار پوند مي تواند بصورت مشاركتي از سوي دو خانواده تهيه و طرح اجرايي نيز بصورت مشاركتي در انگلستان بايد توسط ايشان اجرا گردد. بديهي است كه هر متقاضي اصلي در پرونده هاي مشاركتي بايد شرايط ذكر شده در فوق را داشته باشد.
اين ويزا يك ويزاي اقامت موقت است و در صورت احراز شرايط قابل تبديل به اقامت دائم و پاسپورت مي باشد.
جهت اخذ اقامت دائم و شهروندي انگلستان متقاضي متعهد به شروط  زير است:
1 . طي 6 ماه اول مبلغ 200.000 پوند را به انگلستان انتقال داده و ثبت شخصيت حقوقي نمايد.
2. حداقل 2 فرصت شغلي بمدت 1 سال براي شهروندان ايجاد كند كه در اينصورت اقامت وي براي 2 سال تمديد مي شود و در صورت حفظ 2 فرصت شغلي براي يك دوره 12 ماه ديگر اقامت دائم و گذرنامه انگلستان به متقاضي اعطا خواهد شد. (توجه! درصورت ايجاد حداقل 10 فرصت شغلي براي يك دوره 12 ماهه ويزاي 40 ماهه اوليه بدون تمديد 2 ساله مستقيما به اقامت دائم و اخذ گذرنامه تبديل مي گردد)
همسر و فرزندان متقاضي از زمان اخذ ويزاي اوليه مي توانند بدون محدوديت كار و تحصيل در انگلستان نمايند اين حق براي متقاضي نيز محفوظ است اما با توجه به تعهد متقاضي اصلي به مديريت تجارت ايجاد شده، او نمي تواند در دوره هاي تحصيلي تمام وقت اشتغال به تحصيل داشته باشد.
برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۶ساعت: ۱۰:۴۶:۰۷ توسط:مينا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :